Lights Bekijk Onze Projecten Vraag direct een offerte aan Global Professionele en Betaalbare Feest- & Themaverlichting

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk

Professionele Buitenverlichting van Global M Lights

Kerstverlichting

Een prachtige collectie aan sprankelende kerstverlichting van Twinkly PRO. Wij zorgen ieder jaar weer voor een droom kerst voor onze partners en publiek.

Seizoen verlichting

Wilt u graag verlichting die wij per seizoen naar wens en stijl voor u kunnen aanpassen? Zo heeft u ieder seizoen weer nieuwe uitstraling en passende verlichting.

Thema verlichting

Global M Lights heeft een enorme keuze aan diverse thema verlichting. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk. Bekijk onze pagina voor thema verlichting.

Feestverlichting

Onze mogelijkheden voor feestverlichting zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat uw feest de uitstraling krijgt die het verdient, met innovatieve en exclusieve verlichting.

Buitenverlichting

Onze kracht is buitenverlichting. wij werken hierin vaak samen met diverse partners, zoals winkelcentra en verschillende gemeente in Nederland en het buitenland.

Boomverlichting

Een van onze specialisme is een variatie aan mogelijkheden voor boomverlichting of verlichting voor lantaarnpalen, maar ook voor muren gevels.

Ons Verhaal - professioneel led verlichting bedrijf

Wie zijn wij

Global M Lights levert al ruim 30 jaar verlichting voor buurten, winkelcentra, kantoren, feesten, openbare ruimten en pretparken aan veel uiteenlopende klanten, zoals: bedrijven, winkeliersverenigingen, organisatoren van evenementen en gemeenten.

In deze jaren hebben wij meer dan 500 projecten met succes mogen afronden. In Nederland, en in de laatste jaren, hebben wij onze diensten ook in Europa en daarbuiten mogen uitvoeren! Wij hebben professionele montageteams en hoogwerkers in huis. Hierdoor bent u garandeert van een prachtig resultaat. The sky’s the limit!

Inmiddels bieden wij onze partners graag een full service. Dit betekent dat wij zorg kunnen dragen aan de montage en demontage, en dat wij ook de spullen voor u kunnen opslaan in onze ruime opslag. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud en de reparatie van verlichting en materialen.

Wij hebben lichtoplossingen voor zowel grote als kleine projecten. Neem gerust een contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen om uw wensen te realiseren.

Officiële & één van de exclusieve Distributeurs van de Benelux

Twinkly PRO Verlichting

Wij zijn trots dat we als één van de exclusieve distributeurs in Nederland onze klanten mogen voorzien van state-of-the-art verlichting van Twinkly. Deze innovatieve en bijzondere lichtconcepten kunnen wij op diverse manieren inzetten met prachtig resultaat.

De Twinkly PRO lijn is veelzijdig en heeft eindeloze mogelijkheden en (Led) toepassingen voor een geweldige ervaring. Met deze samenwerkingen kunnen wij u voorzien van een all-in-one oplossing met gebruikersvriendelijke bediening en techniek.

Ben je benieuwd naar alle mogelijken en voorbeelden? Bekijk de Twinkly PRO pagina.

Twinkly PRO Verlichting Den Haag
Volledig Maatwerk mogelijk

Inspelen op uw wensen

Vanwege onze lange ervaring in de wereld van buitenverlichting, hebben wij ons in de afgelopen jaren ook kunnen specialiseren op het gebied van maatwerk verlichting. Zo hebben wij een volledig eigen ontwerpstudio, waarbij we onder andere ornamenten volledig op maat produceren.

Daarnaast denken wij graag met u mee wat betreft ideeën en mogelijkheden voor een winkelstraat, feestverlichting, bedrijven of andere plaatsen waar wij concepten voor kunnen uitwerken. Onze extra service is dat wij graag een compleet verlichtingsconceptplan schrijven voor onze partners.

Bent u benieuwd naar onze maatwerk toepassingen? Check dan eens de maatwerk verlichting pagina.

Wat zeggen onze partners?

 • Global M Lights heeft onze voltallige feestverlichting overgenomen en tijdens de winter 2020/2021 opgehangen in ons uitgaansgebied. Originele ideeën orde voet van paalverlichtingen te verzorgen leverden in prachtig resultaat op waar veel complimenten over zijn gegeven.
  De samenwerking verliep zeer soepel en er werd zeer snel gehandeld bij een storing. De relatie die pas in september 2020 ontstond zullen wij dan ook met plezier voortzetten.

  R.F. Domhof
  BIZ vereniging Uitgaansgebied Leidsebuurt, Amsterdam
 • Wij werken al jaren in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk met veel plezier en tevredenheid samen met Global M Lights.

  Rob Luiendijk
  Voorzitter
 • Zeer snelle en accurate service. En afspraak is afspraak bij hun. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

  Arnold van den Berg
  Biz Hillgersberg
 • Mooie verlichting is overal te koop, goede service niet. Wij zijn heel tevreden over de no nonsens mentaliteit van Global M Lights. In oplossingen denken en snel schakelen kenmerken Marco en zijn team.

  Jannet
  Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg
 • Iedere kerst kunnen wij weer rekenen op Global M Lights. Het fijne van de service is dat ze meedenken om iedere keer weer een uniek concept te bedenken voor onze verlichting. Wij zijn dan ook altijd blij met het resultaat en natuurlijk ook met de leuke reacties van onze winkelbezoekers.

  Henk Verstappen
  Hornbach.
0+
Jaren ervaring
0
Ornamenten op voorraad
0+
Succesvolle projecten
0
m² opslag

Gemeenten & Winkelstraten

Inmiddels werkt Global M Lights structureel samen met diverse gemeenten om winkelstraten een prachtig mooi aangezicht te geven.

Horeca & Bedrijven

Voor bedrijven en horeca zijn er veel mogelijkheden voor maatwerk verlichting en zetten wij ons on om in uw behoefte te kunnen voorzien.

Events & Pretparken

Voor onze partners in de event en pretpark industrie ontwikkelen we graag de meest gave feest en thema verlichting die past bij de uitstraling.

Wie zijn wij?

Ons team van bestaat uit een reek specialisten met een gote passie voor de wereld van techniek en verlichting. Zo hebben wij professionele montage teams, hoogwerkers experts om decoraties te monteren, maar ook een design team die werkzaam is in onze ontwerp studio.

Onze Missie & Visie

Wij streven ernaar om voor onze klanten een maatwerk oplossing te bieden die past bij de locatie, het seizoen en thema en uw eigen wensen. Via een klantgerichte full-service zorgen wij ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond.

Ook streven wij naar structurele samenwerking met zowel onze kleine als grote klanten. Zo hebben wij de ambitie om, naast Europa, onze diensten en producten ook over de hele wereld te leveren, tegen een betaalbare prijs.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Wij zijn op ruime tijden telefonisch en per mail bereikbaar op maandag t/m zondag van 06:30 tot 19:00.

 

Overschieseweg 90, 3044 EH Rotterdam
010 – 237 23 15
info@globalmlights.nl