Feestverlichting

Buiten feestverlichting

GlobalMLights feestverlichting

Ook onze mogelijkheden voor feestverlichting zijn eindeloos. Het professionele team van Global M Lights zorgt ervoor dat uw feest de uitstraling krijgt die het verdiend. Voor elke feestgelegenheid hebben wij passende verlichting. In onze eigen ontwerpstudio kunnen wij ook custom made verlichting ontwerpen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van binnen- en buiten feestverlichting? Neem gerust even contact op en maak gebruik van de mogelijkheid om langs te gaan bij ons in de showroom.

Feestverlichting buiten huren

Op zoek naar professionele kerstverlichting voor buiten? Wij zijn dé leverancier van professionele kerst en feestverlichting voor binnen en buiten.

Feestverlichting huren voor een feest, met kerst of bij een andere gelegenheid? Huur uw verlichting bij ons en u heet de keuze voor een enorm uitgebreid assortiment en/of op maat oplossingen.

Op zoek naar feestverlichting voor buiten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of kijk in onze webshop naar onze voorraad ornamenten, led verlichting, overspanningen enz.

LED buiten feestverlichting
Globalmlights Twinkly Pro Verlichting
Led feestverlichting
GlobalMLights Feestverlichting

Maatwerk Feestverlichting

Elk feest is anders, daarom leveren wij een professionele op maat gemaakte full-service lichtbeleving. Dit houdt in dat u zelf niet om hoeft te kijken naar de montage, demontage, opslag of het eventuele onderhoud. Of het nou gaat om een huisfeest, discotheek, bruiloft, kroeg of café, wij zorgen voor de beste professionele lichtbeleving; binnen én buiten.

Wilt u speciaal tijdens kerst jouw locatie volledig oplichten met de mooiste professionele kerstverlichting? Of ben u structureel op zoek naar passende seizoen en thema verlichting?

Voor alle soorten buitenverlichting kunt u bij ons terecht. Kijk daarom vooral even verder op de website voor alle mogelijkheden en service van Global M Lights.

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk