Over ons

Over ons - Global M Lights
Wij zijn wij?

Ons verhaal

Global M Lights is de grootste professionele feest- en buitenverlichting leverancier van Nederland, met maar liefst 50.000 licht onderdelen- en ornamenten op voorraad in onze opslagruimte van 3000 m². Een team van diverse specialisten zorgt ervoor dat we volledig onafhankelijk kunnen werken en snel kunnen schakelen.

‘’30 jaar ervaring waarin we meer dan 500 projecten tot een succes hebben mogen maken’’

Ruime opslag

Kom een langs voor een kijkje in onze opslag! U bent natuurlijk van harte welkom met een kop koffie.

Verlichtingsplan

Graag komen wij vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden en wensen samen door te nemen.

Ontwerpstudio

Onze designers  ontwikkelen series aan Global M Lights verlichtingen en maatwerk verlichting voor de klant.

Over ons - Global M Lights

Waarom wij?

Wat ons onderscheidt is onze passie die wij hebben voor het steeds weer opnieuw prachtig aankleden van winkelstraten, panden, bedrijven en parken. De positieve reacties op ons werk geeft ons altijd weer nieuwe energie en enthousiasme.

Dit enthousiasme heeft ertoe geleid dat wij de afgelopen jaren steeds verder zijn gaan ontwikkelen naar professionele & technische verlichting, zoals de Twinkly Pro lijn, die wij exclusief mogen aanbieden aan onze klanten in de Benelux. Daarnaast zijn wij extra trots dat we met ons team specialisten volledig maatwerk lichtoplossingen kunnen bieden voor klanten.

Niet alleen onze producten zijn uniek. Wij trachten ons ook te onderscheiden met onze service richting onze klanten en partners, waarin we graag meedenken over de wijze waarop wij uw locatie, straat of pand verlichten. Wij stellen dan graag met u een persoonlijk verlichtsplan op.