LED straatverlichting

LED straatverlichting

Sprankelende straatverlichting zorgt voor een gezellige sfeer. Global M Lights is dé specialist die uw gemeente kan voorzien van sfeervolle straatverlichting. We werken met kwalitatieve LED lampen zodat u lang plezier heeft van de verlichting.

Onze LED straatverlichting kunt u op maat laten maken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de volledige service. We regelen het ontwerp, de montage, het onderhoud en de demontage. Indien u de verlichting tijdelijk wil opslaan kan dat uiteraard ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verlichten van uw straten? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw sfeervolle straatverlichting. Geheel naar uw wens.

Straatverlichting huren

Onze straatverlichting van LED is geschikt voor alle gelegenheden en staat prachtig het hele jaar door. Zo kunnen we voor u straatverlichting monteren voor evenementen, feesten en tijdens de kerst. Voor iedere gelegenheid ontwerpen we een passend verlichtingsconcept. 

U kunt bij ons straatverlichting zowel koop(leasen) als huren. Met de koop(lease) kunt het aankoopbedrag verspreiden over 3 tot 5 jaar. Hier maken we samen met u heldere afspraken over. Liever onze verlichting tijdelijk huren? Dit kan al vanaf één seizoen.

Straatverlichting voor de kerst huren? Dit gaat heel eenvoudig. Huur de kerstverlichting voor het feestdagen seizoen en wij regelen de rest. Als u ieder jaar de kerst straatverlichting wilt huren kunnen wij deze ook voor u opslaan. Zo kan iedereen elk jaar weer genieten van sfeervolle straatverlichting

Straatverlichting van LED lampen kent vele voordelen. Het is duurzaam, heeft een langere levensduur en het wordt niet zo warm waardoor het ideaal is als buitenverlichting. Bovendien bespaart het u op energiekosten. 

Meer weten over onze LED straatverlichting? Laat het ons gerust weten en wij vertellen u graag meer.

Globalmlights led straatverlichting
Verlichting led straat
Verlichting straat kerst
Verlichting Led buiten

Muur LED verlichting buiten

Voor een gezellige en sfeervolle shopping experience kan winkelstraat verlichting niet ontbreken. Global M Lights kan uw winkelstraten voorzien van prachtige LED verlichting van hoge kwaliteit. Bovendien hebben we ruim 50.000 soorten verlichting, LED straatlampen en ornamenten waarmee we uw winkelstraat en echt wauw-effect kunnen geven.

Met onze verlichting op maat service kunnen we al uw wensen verwerken in de straatverlichting. Zo kunt u zelf bepalen welke kleuren, effecten en vormen u in de verlichting wilt hebben. Onze designer zorgt ervoor dat u een prachtige verlichtingsoplossing krijgt.

Bij Global M Lights kunt u rekenen op de volledige service. We monteren uw verlichting, zorgen voor onderhoud zodat het stevig blijft hangen en regelen ook de demontage. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken.

Benieuwd naar onze eerdere verlichtingsprojecten? Op onze website vindt u verschillende projecten van straatverlichtingen die we voor onze klanten mochten realiseren. Graag helpen we u ook bij het sfeervol verlichten van uw straten en winkelstraten. Vraag een gratis offerte aan en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk