Twinkly PRO

Twinkly kerstverlichting

GlobalMLights Twinkly Pro Verlichting

Een onvergetelijke sprankelende kerst. Ieder jaar verzorgen wij weer een droom kerst voor onze partners en publiek. Global M Lights is één van de exclusieve leveranciers van Twinkly PRO verlichting in Nederland/Benelux. 

Met deze verlichting is veel mogelijk en heeft iedereen de ongelimiteerde mogelijkheden voor (LED) kerstverlichting letterlijk in zijn of haar handen.

Dit komt door de innovatieve wijze van het verbinden van de smartphone met de verlichting. Dit maakt het dat mogelijkheden voor kleuren en bewegingen eindeloos zijn.

Twinkly Kerstboom of een van de andere vele mogelijkheden

Doordat Twinkly zo veelzijdig is zijn mogelijkheden oneindig. Uw huis, winkel(centrum) of tuin wordt in mum van tijd omgetoverd tot een paradijs. Naast dat u Twinkly kan koppelen aan uw telefoon, laptop of tablet is het ook mogelijk de lampen met uw stem te bedienen door het gebruik van de Google Assistent.

Het linken van verschillende losse decoraties is geen probleem. Combineer verschillende apparaten tot een grote opstelling waar het licht doorheen golft. Hierdoor is geen boom te hoog of winkelcentrum te groot!

 

GlobalMLights Home Ons Verhaal
Twinkly Pro Kerstverlichting
Globalmlights Twinkly Pro Verlichting
GlobalMLights Twinkly Pro Verlichting

Zorgeloze installatie en demontage Twinkly verlichting

Zoals u ziet zijn er enorm veel mogelijkheden. Elk project is anders en vereist precies en zorgvuldig werk. Het professionele montageteam van Global M Lights zorgt ervoor dat uw locatie altijd schittert op uw manier.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en onze klanten zitten in heel Europa. Zij gaan stuk voor stuk allemaal voor kwaliteit.

Heeft u interesse of vragen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op. Heeft u haast? Geen probleem! Global M Lights kan ook last-minute leveren. In dit geval raden wij u aan te bellen naar 010 – 237 23 15.

 

Twinkly pro Professionele Kerstverlichting

Innovatief en nieuwe features Twinkly PRO Kerstverlichting

Sinds dit jaar is het mogelijk om tot wel 6 connectoren op elkaar aan te sluiten. De stekkers hebben een vernieuwde aansluiting die eventuele kortsluiting voorkomt. Hierdoor zijn er minder stekkers nodig en is het gemakkelijker om de kabels te verbergen. Ook kunt u nu zelf de indeling van de lampen aanpassen als u bijvoorbeeld een element verplaatst of vervangt. Teken op het scherm en de lampen zullen uw beweging volgen.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust eens contact op.

 

Twinkly maakt het verlichten van uw ruimte nog leuker en gemakkelijker door alle mogelijkheden te verwerken in één app. Bedien uw LED verlichting via uw telefoon, tablet en zelfs met uw stem! Via de app kiest u gemakkelijk thema’s en animaties voor elke gelegenheid. Ook kunt u gemakkelijk nieuwe (gratis) thema’s uit de store downloaden en aanpassen.

De lichtsnoeren van Twinkly zijn aan elkaar te verbinden waardoor u niet gelimiteerd bent aan een bepaalde lengte. De connector kunt u verbinden via WiFi, Bluetooth en een internetkabel. Zo is er voor elke situatie een gemakkelijke manier om contact te maken.

Twinkly PRO verlichting

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk