Verhuur & Lease

Verlichting Huren voor Buiten

Seizoenverlichting Den Haag

‘’Wij zoeken voor u altijd een passende oplossing. Van verlichting voor complete winkelstraten tot decoraties voor particuliere feesten, bij ons kunt u terecht!’’

 

Met het samenwerkingsverband tussen onze adviseurs, monteurs en u zullen wij ons nadrukkelijk profileren als de oplossers van uw verlichting vraagstukken. Met een optimale dienstverlening, met verstand van zaken en een sterke organisatie willen wij u de weg wijzen in de wereld van feest- en thema verlichting.

Verlichting huren, kopen of leasen kunt u daarom zeker overlaten aan Global M Lights. Montage en onderhoud inbegrepen.

 

Verhuur LED Verlichting producten

Natuurlijk heeft u de mogelijkheden een assortiment van onze producten te huren. Wij werken hierin transparant en u bent altijd verzekerd van de scherpste tarieven. Wij maken graag met u heldere afspraken over de periode waarin u de de producten wilt afnemen. Dit kan bijvoorbeeld 1 seizoen of 3 seizoenen per jaar zijn.

Onze full-service biedt u de mogelijkheid om tussentijds producten veilig op te slaan in onze eigen opslag, totdat u de verlichting weer wilt gebruiken. Wij kunnen te allen tijde de volledige montage, demontage en onderhoud op ons nemen en zijn hierin niet afhankelijk van andere partijen. Daarnaast kunnen we snel te plaatse komen met onze calamiteitenservice.

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten en wilt u graag meer informatie of advies ontvangen over het huren van verlichting van een van onze specialisten? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Leasen / kopen of overnemen van verlichting producten

Wilt u graag een van onze (maatwerk) creaties in verlichting of decoratie overnemen? Dat is natuurlijk mogelijk. Bij onze lease(koop) mogelijkheden kunnen wij het aankoopbedrag verspreiden over 3 tot 5 jaar. Op deze manier kunt u eigenaar worden van misschien wel unieke maatwerk verlichting of van de professionele producten in de Twinkly PRO lijn, waarvan Global M Lights één van de exclusieve leveranciers is.

Met onze full-service kunt u uiteraard na aanschaf nog volledig gebruik maken van onze diensten voor montage, demontage en onderhoud. Daarnaast kunnen we snel ter plekke komen indien er zich calamiteiten voordoen en een adequate oplossing nodig is.

Wilt u hierover graag meer informatie en in contact komen met een van onze specialisten?
Dan kunt u met ons bellen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek of u kunt uw gegevens achter en wij nemen vervolgens spoedig contact op.

Full Service bij montages, onderhoud & calamiteiten van buiten verlichting

Globalmlights-verhuur-lease-wat-onderscheid-ons-

Inmiddels is Global M Lights een bedrijf dat volledig zelfstandig kan opereren om ervoor te zorgen dat de montage en demontage iedere keer weer tip-top is geregeld.

Via onze onderhoudsservice controleren wij of alle verlichting en ornamenten nog veilig zijn gemonteerd en lopen alles na. Denk aan het goed verwerken van laspunten of tyraps verbindingen maken. Wij controleren ornamenten op (kabel)breuken of eventuele beschadigingen.

Via onze calamiteitenservice kunnen wij binnen 24 uur ter plekke zijn indien om een oplossing te bieden. Bij spoedgevallen zorgen wij dat we zo spoedig mogelijk op locatie zijn om zorg te dragen aan het oplossen van problemen. Denk hierbij aan een omgevallen kerstboom die de weg blokkeert of ornamenten die na hevige storm los zijn gaan hangen.

Wilt u een storing melden of gebruik maken van onze service? Bezoek dan onze service melding pagina.

Een bezoek aan de verlichting showroom en ontwerpstudio

Bent u allereerst benieuwd welke producten wij al in huis hebben? Dan heten wij van harte welkom bij onze showroom en opslagplaats. Hier kunnen wij u een passende selectie tonen van verlichting, ornamenten en decoratie voor bijvoorbeeld uw bedrijf, winkelstraat, shopping mall, sportcomplex, event of feest. In deze enorme opslag van 3000m2 hebben wij meer dan 50.000 ornamenten opgeslagen.

In onze ontwerpstudio ontwikkelen wij allerlei maatwerk verlichting en decoratie voor onze klanten. Dit doen wij uiteraard volledig naar wens. Heeft u daarom de ambitie om uw gasten, bezoekers of publiek versteld te doen staan met prachtige unieke verlichting? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden of plan uw bezoek aan onze vestiging.

Wat zeggen onze partners?

 • Global M Lights heeft onze voltallige feestverlichting overgenomen en tijdens de winter 2020/2021 opgehangen in ons uitgaansgebied. Originele ideeën orde voet van paalverlichtingen te verzorgen leverden in prachtig resultaat op waar veel complimenten over zijn gegeven.
  De samenwerking verliep zeer soepel en er werd zeer snel gehandeld bij een storing. De relatie die pas in september 2020 ontstond zullen wij dan ook met plezier voortzetten.

  R.F. Domhof
  BIZ vereniging Uitgaansgebied Leidsebuurt, Amsterdam
 • Wij werken al jaren in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk met veel plezier en tevredenheid samen met Global M Lights.

  Rob Luiendijk
  Voorzitter
 • Zeer snelle en accurate service. En afspraak is afspraak bij hun. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

  Arnold van den Berg
  Biz Hillgersberg
 • Mooie verlichting is overal te koop, goede service niet. Wij zijn heel tevreden over de no nonsens mentaliteit van Global M Lights. In oplossingen denken en snel schakelen kenmerken Marco en zijn team.

  Jannet
  Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg
 • Iedere kerst kunnen wij weer rekenen op Global M Lights. Het fijne van de service is dat ze meedenken om iedere keer weer een uniek concept te bedenken voor onze verlichting. Wij zijn dan ook altijd blij met het resultaat en natuurlijk ook met de leuke reacties van onze winkelbezoekers.

  Henk Verstappen
  Hornbach.

Verlichting leasen, met optie tot koop

 • Mogelijkheden voor huur, lease of koop
 • Altijd een verlichtingsoplossing voor elke klant
 • Ruim 30 jaar ervaring en ruim 500 grotere projecten
 • Een structurele full-service partner
 • Flexibel en snel schakelen
 • Professionele (montage)teams
 • Uitdenken van verlichtingsconcepten voor klanten
 • Servicecontract mogelijk voor onderhoud en calamiteiten
 • Maatwerk mogelijk met onze eigen ontwerpstudio

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk