Maatwerk Verlichting

Maatwerk verlichting

Maatwerk Verlichting led

Als u graag jaarlijks diverse steden bezoekt kan het haast niet anders dan dat u onze buiten feest- kerstverlichting al eens bent tegengekomen. Inmiddels bezitten wij een enorme opslagruimte met meer dan 50.000 verschillende verlichting en ornamenten.

Uiteraard bent u vrij om ons een te bezoeken, zodat u onze voorraad en producten zelf kunt komen bekijken. Wellicht komt u dan een geschikte collectie tegen. Wilt u liever unieke maatwerk verlichting? Leest u dan vooral even verder.

Hoe komen wij tot maatwerk verlichting?

1. U neemt met ons contact op

U kunt direct contact opnemen, informatie achterlaten op ons contactformulier of alvast een vrijblijvende offerte indienen.

2. Wij komen graag op vrijblijvend kennismakingsbezoek

Graag komen wij bij ons langs om u te vertellen over onze producten en diensten en wij luisteren graag naar uw wensen.

3. Samen uitdenken van strategie en mogelijkheden

Op locatie komt een specialist langs. Eventueel kan op dat moment een start gemaakt worden met een passende strategie en plan voor verlichting en decoratie.

4. Verlichtingsplan en ontwikkeling

Wij gaan direct aan de slag om uw ideeën om te zetten in een goed concept. Naar aanleiding van een proefmodel kunt u beslissen over de verdere uitvoering. Samen komen we er dan snel uit en is levering binnen een korte tijd haalbaar.

5. Full-service montage, opslag en onderhoud

Wij gaan op de afgesproken dag aan de slag met de volledige montage en springen bij indien er onderhoud nodig is (servicecontract). Ook verzorgen wij na afloop weer de volledig demontage en is het mogelijk om de verlichting veilig bij ons op te slaan.

Kerstverlichting Den Haag
Buitenverlichting Den Haag
Cartier kerstverlichting

Buitenverlichting op maat

led verlichting op maat

‘’WAT MAAKT ONS ZO UNIEK?… CUSTOM MADE EN PER DIRECT!’’

Met het samenwerkingsverband tussen onze adviseurs, monteurs en u zullen wij ons nadrukkelijk profileren als de oplossers van uw feestverlichting vraagstukken. Wij kunnen u volledig ontzorgen en snel schakelen. Ook denken wij graag met u mee en wij kunnen het volledige productieproces van u overnemen.

Met de nadruk op een optimale dienstverlening, met verstand van zaken en een sterke organisatie willen wij u de weg wijzen in de wereld van de professionele feestverlichting.

Uw wensen komen uit

Wilt u uw eigen huisstijl of items binnen uw diensten en/of producten naar buiten uitdragen middels een mooie en opvallende verlichting, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij gaan direct aan de slag om uw ideeën om te zetten in een goed concept. Samen komen we tot een goed werkbaar plan en we zorgen dat de levering binnen een kortere tijd haalbaar is.

Wilt u echt professioneel gaan met onze prachtige kerstverlichting? Kijk dan ook eens op onze Twinkly PRO kerstverlichting pagina. Daarnaast hebben we veel opties tot diverse buitenverlichting en zijn we boomverlichting specialisten.

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk