Event verlichting

Creëer beleving met onze LED event verlichting

GlobalMLights eventverlichting

Heeft u binnenkort een evenement en wilt u dat deze onvergetelijk wordt? Bij ieder evenement hoort verlichting. Licht kan objecten in de schijnwerpers zetten en emoties opwekken. Denk aan een festival, dit moet écht een belevenis zijn voor de bezoekers. Licht kan dit effect versterken. 

De mogelijkheden die u heeft met verlichting voor uw event, bruiloft of festival zijn eindeloos. Voor ieder evenement hebben wij passende (sfeer)verlichting en zorgen wij voor een spetterende uitstraling. Ook kunnen wij de verlichting volledig op maat maken

Wilt u meer weten over onze evenementen verlichting, festival verlichting en de verhuur hiervan? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verlichting kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Professionele en veilige event verlichting

LED verlichting wordt steeds vaker toegepast om het terrein of het podium van een evenement te verlichten. LED lampen zijn namelijk een stuk zuiniger dan andere lampen en produceren een stuk minder warmte. Daarnaast is LED verlichting schokbestendig en makkelijk te verplaatsen, ideaal voor tijdelijke evenementen. Ook leveren geregeld #Led verlichting aan kantoren en bedrijven.

Op evenementen is de verlichting vaak aangesloten op een aggregaat. Deze gebruikt diesel om energie op te wekken. Omdat LED verlichting minder energie nodig is, zal er minder diesel verbruikt worden en kunnen er kleinere aggregaten ingezet worden, zodat het vriendelijker is voor het milieu.

Ieder evenement is anders. Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren over onze producten en de diensten. Aan de hand van uw wensen stellen wij een op maat gemaakt lichtplan op. Op de afgesproken dag beginnen wij met de montage en na afloop verzorgen wij de demontage.

Buiten event verlichting
GlobalMLights eventverlichting
Led event verlichting
Event verlichting LED toverland

Festival verlichting: Boomverlichting en thema verlichting

Er komt veel kijken bij het huren van verlichting voor een evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, concert of festival, het vraagt om kennis en ervaring om de verlichting veilig op te hangen en aan te sluiten. Daarom is het van belang om samen met een specialist een lichtplan op te stellen.

Op zoek naar professionele boomverlichting? Als eerste in Nederland die gehele straten en winkelcentra volledig wist om te toveren met boomverlichting, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot specialist in boomverlichting. Al onze LED boomverlichting is van goede kwaliteit en waterdicht. 

Is uw evenement gericht op een bepaald thema en bent u op zoek naar thema- of seizoen verlichting? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen aan verlichting voor uw evenement dat gericht is op sinterklaas, kerst of carnaval. 

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk de diensten pagina. Of bezoek onze showroom, waar wij meer dan 50.000 soorten verlichtingen en ornamenten hebben opgeslagen. Zo kunt u met eigen ogen zien welke mogelijkheden wij hebben. Bel ons op 079 – 204 30 000 om een afspraak in te plannen.

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk