Buitenverlichting

Professionele buitenverlichting bij Global M Lights

Buitenverlichting gevel en voor de muur

GlobalM buitenverlichting

 

 

Buitenverlichting kunt u om verschillende redenen aanschaffen voor uw bedrijf. Het zorgt voor licht in het donker en hiermee kunt u de veiligheid rondom uw pand of in de tuin verbeteren. Ook kunt u de gevel sfeervol verlichten om beter op te vallen voor uw bezoekers en (potentiële) klanten. 

Licht is een sfeerbepalend element van ons dagelijks bestaan. Het aanbrengen van professionele Kerst buitenverlichting voor de gevel is een vak dat door ons tot in de kleine details wordt beheerst. Het maakt niet uit of het nu gaat om een winkelstraat, winkelcentrum of pretpark. Wij hebben de know how om u goed te kunnen adviseren. 

De keuze voor een bepaald type buitenverlichting is afhankelijk van uw specifieke situatie en natuurlijk van uw persoonlijke wensen. Buitenverlichting is er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Wij hebben een ruim assortiment LED verlichting, zowel voor aan de gevel als voor op de muur.  

 

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk

Neem contact met ons op.

Heeft u interesse in een bepaald soort buitenverlichting of LED lampen en wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Onze professionals geven vakkundig advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

LED gevelverlichting voor een prachtige gevel

Er zijn in de wereld veel gebouwen die in het donker verdwijnen, terwijl ze het verdienen om gezien te worden. Professionele gevelverlichting is hiervoor de perfecte oplossing. Het gebouw valt hierdoor gelijk op en wordt op de voorgrond geplaatst. Zo krijgt het de aandacht die het verdient. 

Wij zijn specialisten in #LED buiten gevelverlichting. Wij hebben al vele gevelpanden van klanten prachtig versierd. Zo hebben wij bijvoorbeeld mooie projecten af mogen ronden met onze ‘Drape Lights’. Dit lichtgordijn heeft een horizontaal snoer waar een reeks verticale snoeren aan bevestigd zijn. 

Om een gevel goed te kunnen verlichten kiest men vaak voor wandlampen voor buiten, maar professionele buitenverlichting is er in alle soorten en maten. Of u nu kiest voor wit of gekleurd licht, wij zorgen ervoor dat uw gebouw ‘s avonds een échte eyecatcher wordt. Alles is hierbij mogelijk.

Naast het verlichten van een gebouw kunt u ook denken aan het creëren van sfeer in een park, plein, festival of attractiepark. Bomen, objecten of kleur een volledig plein kunt u hiermee verlichten. Zo hebben wij volledige gemeenten en winkelstraten al omgebouwd tot prachtig verlichte locaties. 

Ook kunnen wij thema maatwerk leveren aan onze klanten, dit kan zelfs seizoensgebonden zijn! Bent u geïnteresseerd in onze professionele gevelverlichting voor bedrijven of in één van onze andere diensten? Vul vrijblijvend onze offerte in en wij nemen contact met u op. Wij denken graag met u mee.

GlobalMLights Twinkly Pro Verlichting
GlobalMLights buitenverlichting.
Buitenverlichting kleur
GlobalMLights diensten gevelverlichting

Buitenverlichting muur bij uw bedrijf of pand

De keuze aan wandlampen is reuze. U kunt kiezen uit verschillende soorten lampen die naar boven of juist naar beneden schijnen. Wilt u een lamp die in alle richtingen schijnt? Hierdoor ontstaat een sfeervol lichteffect dat lijkt op een zandloper. 

Wij bezitten veel buitenverlichting van topkwaliteit. U bent daarom ook zeer welkom om ons te bezoeken op onze contact locatie om verlichting, ornamenten en decoratie te bekijken. Wij hebben door ons lange bestaan een enorme collectie kunnen opbouwen in onze 3000 m² opslagruimte.

 

Doordat we door de jaren heen flink zijn gegroeid hebben we de mogelijkheid om het volledige productieproces op ons te nemen. Zo kunnen we snel schakelen en zo bent u ervan verzekerd dat we altijd een product van hoge kwaliteit bij u afleveren, dat een lange levensduur heeft. 

Aan de beschermingsklasse kunt u aflezen of een wandlamp bestemd is tegen water en stof. Dit wordt ook wel de IP-waarde genoemd. Wij zorgen ervoor dat de beschermingsklasse past bij de situatie en de locatie waar de lamp moet komen te hangen.

 

 

Onze full service in buitenverlichting monteren en onderhouden: volledig ontzorgt van A tot Z

We hebben een enorm assortiment aan buiten verlichting voorradig. Ook kunt u gebruik maken van onze full-service! Hoe werkt dit precies?

 1. Contact opnemen

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ons bellen en langskomen in onze winkel. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of het contactformulier invullen op onze website.

 1. Vrijblijvende kennismaking 

Graag komen wij bij u langs om u te vertellen over onze producten en diensten. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

 1. Mogelijkheden en strategie

Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken aan de hand van uw wensen. Eventueel kan er op dat moment gestart worden met een plan voor de verlichting en eventuele decoratie.

 1. Verlichtingsplan en ontwikkeling

Wij zullen uw ideeën uitwerken en aan u presenteren. U beslist over de verdere uitvoering en wij zullen dit realiseren. Vervolgens kunnen wij op korte termijn leveren.

 1. (De)montage

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met de volledige montage. Na afloop verzorgen wij de demontage. 

 1. Eventuele full-service: opslag en onderhoud 

Wanneer u een servicecontract heeft springen wij bij indien er onderhoud nodig is en slaan wij de verlichting veilig voor u op.

Wilt u graag met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Klik op onderstaande button en neem direct contact op of laat uw gegevens achter. Wij komen graag met u in contact voor het maken van een vrijblijvende afspraak of oriëntatiegesprek, zodat wij samen met u de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken.

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk