Buitenverlichting

Buitenverlichting gevel

Buitenverlichting Den Haag

Een vak dat door ons tot in de kleine details wordt beheerst. Het is van essentieel belang, omdat licht een sfeerbepalend element is van ons dagelijks bestaan.

Voor onze feestverlichting adviseurs maakt het niet uit of het nu gaat om een winkelstraat, winkelcentrum of pretpark wij hebben de know how hiervoor. Onze firma is uw aanspreekpunt voor een goed en vrijblijvend advies dat beslist aan uw budgettaire eisen zal voldoen.

Led gevelverlichting

Onze echte eyecatchers zijn de natuurlijk de mogelijkheden voor LED verlichting. Wij zijn dan ook echte specialisten in led gevelverlichting waarbij we voor eerder partners hele gevelpanden prachtig hebben mogen versieren, met bijvoorbeeld onze ‘’drape lights’’.

Ook hebben wij veel mogelijkheden wat betreft boomverlichting. Zo hebben wij volledige gemeenten en winkelstraten omgebouwd tot prachtig verlichte locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook hebben we voor veel evenementen feestverlichting mogen ontwikkelen. Wat ons echt kenmerkt is het ontwikkelen seizoen verlichting, waarin we voor ieder thema maatwerk aan onze klanten kunnen leveren. Geïnteresseerd? Vul vrijblijvende onze offerte in en wij nemen contact op.

Buitenverlichting Den Haag
Buitenverlichting Den Haag
Buitenverlichting Den Haag
Buitenverlichting Den Haag

Buitenverlichting muur

Global M Lights bezit veel kwaliteits buitenverlichting. U bent daarom ook zeer welkom om ons te bezoeken op onze contact locatie om verlichting, ornamenten en decoratie te bekijken. Wij hebben door ons lange bestaan een enorme collectie kunnen opbouwen in onze 3000 m² opslagruimte.

Doordat we door de jaren heen flink zijn gegroeid hebben we de mogelijkheid om het volledige productieproces op ons te nemen. Zo kunnen we snel schakelen en zo bent u ervan verzekerd dat we altijd een kwaliteitsproduct bij u afleveren.

Maak gebruik van onze full-service! Wilt u graag met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Klik op onderstaande button en neem direct contact op of laat uw gegevens achter.

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk