Diensten

Overzicht van onze verlichting diensten

Global M Lights heeft zich volledig gespecialiseerd in buitenverlichting. Onze diensten en hebben we om die reden uitgesplitst om u op onze website diverse mogelijkheden te laten zien. Neem eens een kijkje op onze verlichting pagina’s en neem gerust contact op wanneer u vragen voor ons heeft of graag advies van ons wilt ontvangen

Kerstverlichting

Een prachtige collectie aan sprankelende kerstverlichting van Twinkly PRO. Wij zorgen ieder jaar weer voor een droom kerst voor onze partners en publiek.

Seizoen verlichting

Wilt u graag verlichting die wij per seizoen naar wens en stijl voor u kunnen aanpassen? Zo heeft u ieder seizoen weer nieuwe uitstraling en passende verlichting.

Thema verlichting

Global M Lights heeft een enorme keuze aan diverse thema verlichting. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk. Bekijk de pagina.

Feestverlichting

Onze mogelijkheden voor feestverlichting zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat uw feest de uitstraling krijgt die het verdient, met innovatieve en exclusieve verlichting.

Buitenverlichting

Onze kracht is buitenverlichting. wij werken hierin vaak samen met diverse partners, zoals winkelcentra en verschillende gemeente in Nederland en het buitenland.

Boomverlichting

Een van onze specialisme is een variatie aan mogelijkheden voor boomverlichting of verlichting voor lantaarnpalen, maar ook voor muren gevels.