Kerstverlichting huis – op maat gemaakt

Maatwerk villa verlichting van Global M Lights

Bent u op zoek naar kerstverlichting aan huis of wilt u uw woning het hele jaar door laten sprankelen? Global M Lights is specialist in het ontwerpen en installeren van buitenverlichting aan huis. Van sfeervolle kerstverlichting voor villa’s tot verlichtingsornamenten aan huis. Wij zorgen voor een passend verlichtingsplan op maat. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze kerstverlichting aan huis kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. We helpen u graag verder bij het verlichten van uw woning. 

Buitenverlichting huis: kwalitatieve LED lampjes

Buitenverlichting aan huis is de ideale manier om uw woning sfeervol te laten sprankelen. We hebben niet alleen kerstverlichting voor uw huis, maar buitenverlichting voor uw woning die het hele jaar door kan blijven hangen. Onze LED verlichting voor woningen is ideaal als verlichting buiten. LED lampjes zijn duurzaam en warmen niet op. Zo kunt u ze veilig buiten laten hangen.

Wanneer u buitenverlichting of kerstverlichting aan huis wilt laten installeren, komen wij graag bij u langs met advies voor een uniek verlichtingsplan. Samen met u kijken we welke LED lampen of kerstverlichting bij uw woning en wensen aansluiten. We kunnen vervolgens maatwerk verlichting voor u ontwerpen of onze bestaande ornamenten gebruiken. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Kerstverlichting huis buiten laten ophangen

Bij Global M Lights hebben we unieke soorten kerstverlichting voor uw huis buiten. Kiest u voor warme witte LED verlichting of juist voor opvallende gekleurde kerstverlichting? Onze professionele ontwerpers denken graag met u mee voor een passend verlichtingsplan die uw huis laten stralen tijdens de donkere dagen. Met maar liefst 50.000 verschillende soorten verlichting en ornamenten kunnen we iedere woning voorzien van prachtige kerst buitenverlichting.

Wanneer u kerstverlichting voor uw woning wilt aanschaffen zijn er verschillende verhuur en lease opties. U kunt gebruik maken van onze verhuur, waarbij u elk jaar met kerst de kerstverlichting voor uw woning afneemt. Wilt u het hele jaar door buitenverlichting aan huis? Dan raden wij onze lease mogelijkheid aan. Hierbij verspreiden we het aankoopbedrag over 3 tot 5 jaar.

Naast het ontwerpen van een passend verlichtingsplan regelen we ook de volledige installatie en het onderhoud. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve verlichting waar u het hele jaar plezier van heeft. Mocht er toch iets misgaan, kunt u altijd contact opnemen. Onze monteurs zorgen dan dat de verlichting zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Led buitenverlichting woning

Buitenverlichting aan huis met Global M Lights

Interesse in onze buitenverlichting aan huis of LED kerstverlichting voor buiten? Neem contact op met onze specialisten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. We gaan graag voor u aan de slag om een passend verlichtingsplan voor uw woning of villa te ontwerpen en te installeren. Wij garanderen u:

 • Full service inclusief montage
 • Hoge kwaliteit LED verlichting voor woningen
 • Opslag en onderhoud
 • Eigen ontwerpstudio met unieke ontwerpen op maat
 • Vakkundig advies

Professionele kerstverlichting voor uw huis of andere buitenverlichting regelt u eenvoudig via Global M Lights. Vraag eenvoudig een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak waarbij onze specialisten langskomen voor advies en een verlichtingsplan voor uw woning.

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk