LED Gevelverlichting

LED gevelverlichting voor buiten

Met LED buitenverlichting creëert u sfeer in de tuin en trekt u de aandacht van voorbijgangers. Hiermee zet u uw bedrijfspand in de schijnwerpers en trekt u nieuwe (potentiële) klanten aan. Het draagt bij aan de ervaring van de bezoeker om een gebouw op de juiste manier in de spotlight te zetten. Of u nu het hele gebouw wilt verlichten of een deel daarvan, wij kunnen u hierbij helpen. 

De juiste buitenverlichting van de gevel draagt bij aan het bouwen van een herkenbaar merk. Zo kan de verlichting worden aangepast aan uiteenlopende thema’s. Goede verlichting draagt bovendien ook bij aan de veiligheid van het pand. Het verkleint namelijk de kans op diefstal, inbraak en vernielingen. 

De LED lamp, oftewel de Light Emitting Diode, is een vervanging voor de oude halogeen-, gloei- en spaarlampen. LED lampen zijn energiezuiniger dan de lampen van vroeger, waardoor het stroomkosten bespaart en goed is voor het milieu. Omdat de meeste energie in LED lampen wordt omgezet tot licht, komt er niet veel warmte vrij. Dit maakt de lampen veilig en duurzaam. 

Tegenwoordig zijn #LED verlichting lampen te verkrijgen in warm witte LED, koud witte LED of gekleurde lichtkleuren. Daardoor worden de lampen steeds vaker toegepast. De kleur van het licht wordt namelijk bepaald door de LED chip. Met een dimbare chip kunt u het licht helderder of juist minder helder instellen.

Heeft u interesse in een bepaald soort gevelverlichting en heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook voor maatwerk projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op de dienstenpagina op onze website.

Gevelverlichting kerst: Koppelbare kerstverlichting

Worden de dagen korter en staan de feestdagen voor de deur? Creëer een magisch kerstgevoel en zorg voor een schitterende kerst met onze sfeervolle kerstverlichting. Wij hebben een groot assortiment aan kerstverlichting, zoals kerstboomverlichting, netverlichting en een lichtgordijn.

Voor bedrijven is het vaak wat ingewikkelder om kerstverlichting aan te brengen dan wanneer dit bij de mensen thuis gebeurd. Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om kerstverlichting en ieder project vereist zorgvuldig werk. Met onze werkwijze verlichten we uw project op professionele wijze! 

Bij snoeren langer dan 10 meter kiezen wij voor koppelbare kerstverlichting om grote objecten in een magische sfeer te kunnen brengen. Alle varianten van onze kerstverlichting zijn koppelbaar, waardoor het bijvoorbeeld geen probleem is om clusterverlichting aan te sluiten op een lichtgordijn. Dit scheelt een hoop stroompunten. 

LED Gevelverlichting
LED Gevelverlichting
Feestverlichting - Vraag een vrijblijvende offerte aan
Feestverlichting - Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kerstverlichting gevel: Welke soorten verlichting zijn er?

Bent u op zoek naar kerstverlichting voor buiten? Wij hebben verschillende soorten #sfeerverlichting in ons assortiment dat zowel geschikt is voor binnen als voor buiten gebruik:

 • Professionele koppelbare kerstverlichting LED;
 • Professionele ijspegel verlichting LED;
 • Professionele LED netverlichting LED;
 • Kerstboomverlichting;
 • Professionele clusterverlichting LED;
 • Professioneel lichtgordijn LED;
 • Prikkabele LED kerstverlichting (bolverlichting);
 • Verschillende kleuren kerstverlichting voor binnen en buiten.

Daarnaast zijn wij één van de exclusieve leveranciers van de Twinkly Pro verlichting. Deze slimme LED lampjes zijn met behulp van een chip individueel te bedienen. U heeft eindeloos veel mogelijkheden om kleuren, thema’s en effecten toe te voegen. Dit kan allemaal bedient worden via de app en zelfs met uw stem via de Google Assistent!

Wij zullen uw verlichting op professionele wijze (de)monteren. Wanneer u kiest voor ons servicepakket zullen wij de spullen opslaan in onze ruime opslag. Ook zorgen wij dan voor het onderhoud en eventuele reparatie van de verlichting.

Gevelverlichting bedrijfspand met de juiste IP-waarde

Op verlichting ziet u vaak een IP-klasse of een IP-waarde staan. IP staat voor International Protection Rating. Wat betekent dit? Het eerste cijfer geeft aan in welke mate de lamp beschermd is tegen vaste stoffen en het tweede cijfer geeft aan wat de bescherming tegen vocht en water is. 

Door goed de situatie en uw wensen te bespreken kunnen wij ervoor zorgen dat de IP-klasse oftewel beschermingswaarde van de lamp past bij uw persoonlijke situatie en de locatie waar de lamp moet komen te hangen. 

Klik op de onderstaande button om met ons in contact te komen en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen wij samen met u uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Onze professionals helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk