Kerstverlichting

Professionele Kerstverlichting

Kerstverlichting Den Haag

Een onvergetelijke sprankelende kerst. Ieder jaar verzorgen wij weer een droom kerst voor onze partners en publiek met professionele kerstverlichting. Het ervaren montageteam van Global M Lights zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgt, van montage tot demontage, opslag en onderhoud.

Natuurlijk denken wij graag met u mee voor het opstellen van een goed plan  om uw bedrijfspand, winkelstraat, bomen of andere locaties tijdens kerst weer volledig mooi op te mogen lichten. We hebben uiteraard een enorme keuzemogelijkheid van kerstverlichting op voorraad, maar we kunnen ook met u in gesprek over unieke maatwerk kerstverlichting.

Wil je graag even in contact komen? Bel dan gerust even of vul ons contactformulier in.

Kerstverlichting buiten professioneel

Mogelijkheden

Buiten onze kerstverlichting hebben we ook mogelijkheden om bijvoorbeeld per kwartaal diverse verlichting voor u te realiseren met onze seizoen en thema verlichting. Ook zijn we zijn ware specialisten in boomverlichting.

Global M Lights regelt verlichting voor elke situatie. Uw winkel(centrum), kantoor, woning, park of plein is met hulp van ons team helemaal klaar voor de feestdagen. Daarnaast zijn wij al jarenlang de grootste en meest betrouwbare leverancier op het gebied van professionele kerst ornamenten. U kunt deze kopen, huren of leasen.

Kerstverlichting Den Haag
Kerstverlichting Den Haag

Zorgeloze installatie koppelbare kerst verlichting

Zoals u ziet zijn er enorm veel mogelijkheden. Elk project is anders en vereist precies en zorgvuldig werk. Het professionele montageteam van Global M Lights zorgt ervoor dat uw locatie altijd schittert op uw manier.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en onze klanten zitten in heel Europa. Zij gaan stuk voor stuk allemaal voor kwaliteit. Heeft u interesse of vragen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op.

Heeft u haast? Geen probleem! Global M Lights kan ook last-minute leveren. In dit geval raden wij u aan te bellen naar 079 – 204 3000.

Zelf alles in de hand met slimme led kerstverlichting voor buiten

Global M Lights is één van de exclusieve leveranciers van Twinkly Pro verlichting in Nederland/Benelux.  Met deze tool kunnen onze klanten de eindeloze mogelijkheden voor (LED) kerstverlichting zelf in de hand houden met een innovatieve en slimme koppeling via software op bijvoorbeeld de smartphone of tablet.

Met de tools van Twinkly kunt u zelf gemakkelijk thema’s en effecten toevoegen en aanpassen via uw telefoon, tablet en zelfs met uw stem via de Google Assistent.

 

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk