Kerstverlichting

Professionele Kerstverlichting - Global M Lights

GlobalMLights Diensten Kerstverlichting

Wordt het sneller donker en zijn de kerstdagen alweer in aantocht? Met sfeervolle kerstverlichting zorgt u voor een sprankelende kerst. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om kerstverlichting voor buiten, zoals LED ijspegel verlichting of clusterverlichting. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij hebben een groot assortiment aan LED Buitenverlichting waarmee u een magisch kerstgevoel kunt creëren. Ieder jaar verzorgen wij een droom kerst voor onze partners en het publiek met professionele kerstverlichting. Ons ervaren team zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgt. Van montage tot demontage, van opslag tot onderhoud.

Natuurlijk denken we graag met u mee en kunnen we met u in gesprek gaan over maatwerk kerstverlichting. We hebben een enorm assortiment aan kerstverlichting op voorraad. Wij stellen een plan op om uw pand of locatie weer te laten stralen tijdens kerst. Hoe werkt dat precies?

 1. Contact opnemen

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ons bellen en langskomen in onze winkel. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of het contactformulier invullen op onze website.

 1. Vrijblijvende kennismaking 

Graag komen wij bij u langs om u te vertellen over onze producten en diensten. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

 1. Mogelijkheden en strategie

Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken aan de hand van uw wensen. Eventueel kan er op dat moment gestart worden met een plan voor de verlichting en eventuele decoratie.

 1. Verlichtingsplan en ontwikkeling

Wij zullen uw ideeën uitwerken en aan u presenteren. U beslist over de verdere uitvoering en wij zullen dit realiseren. Vervolgens kunnen wij op korte termijn leveren.

 1. Full-service montage, opslag en onderhoud

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met de volledige montage. Na afloop verzorgen wij de demontage. Heeft u een servicecontract? Dan springen wij bij indien er onderhoud nodig is en slaan wij de verlichting veilig voor u op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag met ons in contact komen? Bel dan gerust of vul ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug!

Kerstverlichting buiten: Professioneel en sfeervol

Kerstverlichting voor bedrijven is vaak wat complexer dan voor particulieren. Bent u op zoek naar sfeervolle kerstverlichting om licht te creëeren tijdens de donkere dagen? U kunt kiezen voor diverse soorten kerstverlichting, zoals: #Led gevelverlichting, kerstboomverlichting, lichtnetten en lichtslangen van professionele kwaliteit. Lees meer over onze mogelijkheden.

Dit bedrijf doet de afgelopen jaren ons huis en achtertuin tot in de nopjes verlichten/versieren. Echt een trekpleister van de straat en buurt , dit jaar kwam zelfs de krant langs voor foto’s maken. We zijn echt super tevreden en bedanken hen voor de fijne sfeer die ze elke keer weten te creëren met hun ideeën. Top team”

GlobalMLights led straatverlichting
GlobalMLights Diensten Kerstverlichting

Professionele koppelbare kerstverlichting LED
Snoeren tot wel 100 meter lang kunnen gekoppeld worden op basis van één startkabel. Ideaal voor grote lichtprojecten en mogelijk bij diverse soorten verlichting. 

Professionele ijspegel verlichting LED
Dit soort verlichting wordt veel door bedrijven en particulieren ingezet als gevel kerstverlichting. In verschillende lengtes hangen de lampjes in vorm van ijspegels aan een snoer. Door deze afwisseling ontstaat er een prachtig lichtgordijn dat zorgt voor extra sfeer tijdens de feestdagen.

Professionele LED netverlichting LED
Wilt u snel een mooie sfeer creëren? Netverlichting is voorzien van op gelijke afstand verdeelde lampjes in de vorm van een net. Hierdoor ziet het er altijd netjes uit en is het snel te realiseren.

Kerstboomverlichting
Welke kerstboomverlichting kiest u? Kerstboomverlichting is te verkrijgen in diverse soorten, kleuren en maten. Zo hebben wij natuurlijk de traditionele LED verlichting met warm witte LED lampjes. Ook kunt u kiezen voor een gekleurde kerstboom voor een mooi lichteffect. 

Professionele clusterverlichting LED
Op zoek naar een vol lichteffect? Bij clusterverlichting zijn de lampjes op iedere meter van het lichtsnoer dicht op elkaar geplaatst. De koppelbare clusterverlichting kan tot grote lengte op één startkabel doorgekoppeld worden.

Professioneel lichtgordijn LED
Een lichtgordijn heeft een horizontale snoer waar een reeks verticale snoeren aan bevestigd zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kerstverlichting voor de gevel. Of als sterrenhemel aan het plafond.

Prikkabele LED kerstverlichting (bolverlichting)
De techniek van deze kerstverlichting is gebaseerd op de ouderwetse gloeilampen. Bol verlichting is aan te raden bij een kerstboom van 5 meter of hoger. Dit staat een stuk mooier bij grotere bomen. 

Verschillende kleuren kerstverlichting
Naast de witte kleur hebben wij ook gekleurde kerstverlichting in verschillende soorten, zoals blauw en rood. Wilt u geen kerstverlichting met een enkele kleur? Kerstverlichting met afwisselende kleuren of een combinatie van bepaalde kleuren is ook mogelijk.

 

Wij zijn al jarenlang de grootste en meest betrouwbare leverancier op het gebied van professionele kerst ornamenten. U kunt deze bij ons kopen, huren of leasen. Met behulp van ons team is uw pand of locatie helemaal klaar voor de feestdagen. Met meer dan 50.000 soorten kerstverlichting kunnen wij snel leveren. 

Heeft u interesse of vragen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact met ons op. U bent ook van harte welkom om langs te komen en onze producten zelf te bekijken. Wij helpen u graag met vakkundig advies!

 

Buitenverlichting Kerst met zorgeloze Installatie koppelbare lichtoplossingen

Koppelbare kerstverlichting is op basis van één stekker koppelbaar tot grote lengte. Daarmee is het ideaal om grote bomen en andere objecten in een magische sfeer te brengen. Het is veelzijdig en duurzaam. Daarom kiezen wij voornamelijk voor koppelbare kerstverlichting. Met name onze Twinkly PRO kerst lijn is hierin zeer sterk.

Alle varianten van onze kerstverlichting zijn aan elkaar te koppelen. De uiteinden van elk snoer kunnen op elkaar worden aangesloten door stevige koppelingen. Dit kan met dezelfde soort kerstverlichting, maar ook kunnen de verschillende varianten aan elkaar gekoppeld worden. Zo is het bijvoorbeeld geen probleem om een lichtgordijn aan de ijspegel verlichting te koppelen. 

Onze kerstverlichting is van goede kwaliteit en kunt u zorgeloos buiten laten hangen. Koppelbare kerstverlichting scheelt een hoop stroompunten.

Heeft u haast? Geen probleem! Wij kunnen op zeer korte termijn leveren. In dit geval raden wij u aan om even te bellen naar 010-2372315.

Zelf alles in de hand met slimme LED kerstverlichting voor buiten

Wij zijn één van de exclusieve leveranciers van de Twinkly Pro verlichting in Nederland en de Benelux. Met deze tool kunt u de eindeloze mogelijkheden voor (LED) kerstverlichting zelf in de hand houden. Dit kan door middel van een innovatieve en slimme app op bijvoorbeeld de smartphone of tablet. Twinkly zijn momenteel de meest geavanceerde lampjes die er zijn. 

Met de tools van Twinkly kunt u makkelijk kleuren, thema’s en effecten toevoegen. Hiermee kunt u eindeloze lichteffecten creëren voor een gezellige sfeer.  De lichtsnoeren van Twinkly zijn tot wel 4000 LED lampjes aan elkaar te koppelen. Daarmee zijn de lampjes ook geschikt voor grotere ruimtes. Twinkly is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk