Kerstverlichting

Professionele Kerstverlichting - Global M Lights

GlobalMLights Diensten Kerstverlichting

Wordt het sneller donker en zijn de kerstdagen alweer in aantocht? Met sfeervolle kerstverlichting zorgt u voor een sprankelende kerst. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om kerstverlichting voor buiten, zoals LED ijspegel verlichting of clusterverlichting. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij hebben een groot assortiment aan LED Buitenverlichting waarmee u een magisch kerstgevoel kunt creëren. Ieder jaar verzorgen wij een droom kerst voor onze partners en het publiek met professionele kerstverlichting. Ons ervaren team zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgt. Van montage tot demontage, van opslag tot onderhoud.

Natuurlijk denken we graag met u mee en kunnen we met u in gesprek gaan over maatwerk kerstverlichting. We hebben een enorm assortiment aan kerstverlichting op voorraad. Wij stellen een plan op om uw pand of locatie weer te laten stralen tijdens kerst. Hoe werkt dat precies?

 1. Contact opnemen

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ons bellen en langskomen in onze winkel. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of het contactformulier invullen op onze website.

 1. Vrijblijvende kennismaking 

Graag komen wij bij u langs om u te vertellen over onze producten en diensten. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

 1. Mogelijkheden en strategie

Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken aan de hand van uw wensen. Eventueel kan er op dat moment gestart worden met een plan voor de verlichting en eventuele decoratie.

 1. Verlichtingsplan en ontwikkeling

Wij zullen uw ideeën uitwerken en aan u presenteren. U beslist over de verdere uitvoering en wij zullen dit realiseren. Vervolgens kunnen wij op korte termijn leveren.

 1. Full-service montage, opslag en onderhoud

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met de volledige montage. Na afloop verzorgen wij de demontage. Heeft u een servicecontract? Dan springen wij bij indien er onderhoud nodig is en slaan wij de verlichting veilig voor u op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag met ons in contact komen? Bel dan gerust of vul ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug!

Kerstverlichting buiten: Professioneel en sfeervol

Kerstverlichting voor bedrijven is vaak wat complexer dan voor particulieren. Bent u op zoek naar sfeervolle kerstverlichting om licht te creëeren tijdens de donkere dagen? U kunt kiezen voor diverse soorten kerstverlichting, zoals: #Led gevelverlichting, kerstboomverlichting, lichtnetten en lichtslangen van professionele kwaliteit. Lees meer over onze mogelijkheden.

Dit bedrijf doet de afgelopen jaren ons huis en achtertuin tot in de nopjes verlichten/versieren. Echt een trekpleister van de straat en buurt , dit jaar kwam zelfs de krant langs voor foto’s maken. We zijn echt super tevreden en bedanken hen voor de fijne sfeer die ze elke keer weten te creëren met hun ideeën. Top team”

GlobalMLights led straatverlichting
verlichting buiten LED
GlobalMLights Diensten Kerstverlichting
Verlichting Led voor de horeca

Zelf alles in de hand met slimme LED kerstverlichting voor buiten

Wij zijn één van de exclusieve leveranciers van de Twinkly Pro verlichting in Nederland en de Benelux. Met deze tool kunt u de eindeloze mogelijkheden voor (LED) kerstverlichting zelf in de hand houden. Dit kan door middel van een innovatieve en slimme app op bijvoorbeeld de smartphone of tablet. Twinkly zijn momenteel de meest geavanceerde lampjes die er zijn. 

Met de tools van Twinkly kunt u makkelijk kleuren, thema’s en effecten toevoegen. Hiermee kunt u eindeloze lichteffecten creëren voor een gezellige sfeer.  De lichtsnoeren van Twinkly zijn tot wel 4000 LED lampjes aan elkaar te koppelen. Daarmee zijn de lampjes ook geschikt voor grotere ruimtes. Twinkly is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk