Sfeerverlichting LED

Sfeerverlichting LED

Feestverlichting - Den Haag

Voor LED sfeerverlichting voor buiten bent u bij Global M Lights aan het juiste adres. Onze in-house montageteams zorgen gegarandeerd voor een prachtig resultaat. The sky’s the limit!

LED sfeerverlichting voor buiten maakt van elke buitenruimte een feestje: van verlichting voor complete winkelstraten en gevels tot decoraties voor particuliere feesten. Met LED verlichting op maat van Global M Lights creëert u precies de sfeer die u wenst.

LED sfeerverlichting voor buiten

De kracht van Global M Lights ligt bij buitenverlichting. We bieden verschillende soorten LED sfeerverlichting voor buiten aan. U bent van harte welkom in onze showroom waar ruim 50.000 verlichtingsoplossingen en ornamenten zijn opgeslagen. Wij zijn daarnaast natuurlijk ook specialist in professionele kerstverlichting en hebben mooie en snelle oplossing op het gebied van boomverlichting.

Wilt u liever maatwerk? Ook daarvoor bent u bij Global M Lights aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. 

Vanuit onze expertise kunnen wij natuurlijk ook meedenken over een passend verlichtingsconcept. We komen graag vrijblijvend langs om de locatie te bekijken en de opties en mogelijkheden te bespreken. 

GlobalMLights Buiten Feest Verlichting
Globalmlights Twinkly Pro Verlichting
Feestverlichting - Vraag een vrijblijvende offerte aan
Feestverlichting - Vraag een vrijblijvende offerte aan

LED sfeerverlichting kopen

Wilt u eigenaar worden van één van onze onze unieke (maatwerk) creaties? Dat is natuurlijk mogelijk. Bij onze lease(koop) mogelijkheden kunnen wij het aankoopbedrag verspreiden over 3 tot 5 jaar. 

Met onze full-service kunt u na aanschaf uiteraard nog volledig gebruik maken van onze diensten voor montage, demontage en onderhoud. Daarnaast komen we altijd met passende oplossingen wanneer zich calamiteiten voordoen. 

Meer weten over verlichting kopen? Neem gerust contact met ons op!

LED sfeerverlichting huren

Wilt u liever verlichting huren? Ook dat kan bij Global M Lights! We maken graag heldere afspraken over de periode waarin u de producten wilt afnemen. Dit kan bijvoorbeeld één seizoen of drie seizoenen per jaar zijn. 

U bent altijd verzekerd van transparante communicatie en de scherpste tarieven. Ook in het geval van verhuur bieden we u de mogelijkheid om uw producten tussentijds veilig op te slaan in onze eigen opslag. 

Daarnaast nemen wij de volledige montage, demontage en het onderhoud op ons; hiervoor zijn wij niet afhankelijk van andere partijen. En is er iets mis? Dan komen we snel ter plaatse met onze calamiteitenservice.

Wilt u meer informatie over de verhuur van LED verlichting? Neem gerust contact met ons op!

Verlichting maatwerk speciaal
GlobalMLights Twinkly Pro Verlichting

Full-service verlichting partner

We vinden het belangrijk om onze partners full-service te bieden. Dit houdt in dat we zorg kunnen dragen voor montage en demontage, maar ook dat wij de spullen voor u kunnen opslaan in onze ruime opslag. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en de reparatie van de verlichting. 

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk