Projecten & Partners

Gemeenten

Met full-service dienstverlening in de gemeente verlichting werken we structureel samen met diverse gemeenten om gehele straten prachtig om te toveren. 

Winkelstraten en shopping centra

Met partner winkelcentra bespreken we graag de mogelijkheden en ontwikkelen we een passend verlichtingsconcept plan voor winkelstraat verlichting.

Horeca & bedrijven

Wilt u uw medewerkers of klanten versteld doen staan? Maak een keuze uit ons grote assortiment of bespreek maatwerk mogelijkheden met onze specialist voor horeca verlichting.

Evenementen & pretparken

Wij zorgen ieder jaar weer voor een droom kerst voor onze partners en publiek. Neem contact op voor evenementen verlichting of pretpark verlichting.

Projecten & Partners

In ons bestaan van ruim 30 jaar hebben wij veel klanten mogen helpen met onze dienstverlening en het leveren van onze producten. Wij zijn trots dat we veel structurele samenwerkingen hebben met diverse partners

Mogen wij binnenkort ook met u samenwerken?

Waarom dan Global M Lights?

Wij hebben de ervaring in huis om in full-service alle dienstverlening op ons te nemen. Dit betekent dat we volledig onafhankelijk zijn en een sterk en professioneel team in huis hebben die de volledig montage en demontage op zich kan nemen.

Ook werken we met een servicecontract oplossing. Hierbij bent u ervan verzekerd dat we flexibel en snel op locatie komen om onderhoud te blijven, wijzigingen aan de verlichting of voor het oplossen van diverse calamiteiten.

Wij zorgen ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond naar wens van de klant!

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk

Partner in verlichting > LEDWIN

Global M Lights werkt samen met onze partner LEDWIN om  voor maatwerk en prachtige verlichting voor onze klanten te verzorgen.