Projecten & Partners

Global M Lights buitenverlichting gemeenten
Verlichting Gemeenten

Met full-service dienstverlening in de gemeente verlichting werken we structureel samen met diverse gemeenten om gehele straten prachtig om te toveren. 

Global M Lights buitenverlichting winkelcentra
Kerstverlichting winkelstraten

Met partner winkelcentra bespreken we graag de mogelijkheden en ontwikkelen we een passend kerstverlichting verlichtingsconcept plan voor winkelstraat verlichting.

Boomverlichting professioneel
Led verlichting Horeca & bedrijven

Wilt u uw medewerkers of klanten versteld doen staan? Maak een keuze uit ons grote assortiment of bespreek maatwerk mogelijkheden met onze specialist voor horeca verlichting.

Global M Lights festivals
Verlichting evenementen & pretparken

Wij zorgen ieder jaar weer voor een droom kerst voor onze partners en publiek. Neem contact op voor evenementen verlichting of pretpark verlichting.

Waarom dan Global M Lights?

Wij hebben de ervaring in huis om in full-service alle dienstverlening op ons te nemen. Dit betekent dat we volledig onafhankelijk zijn en een sterk en professioneel team in huis hebben die de volledig montage en demontage op zich kan nemen.

Ook werken we met een servicecontract oplossing. Hierbij bent u ervan verzekerd dat we flexibel en snel op locatie komen om onderhoud te blijven, wijzigingen aan de verlichting of voor het oplossen van diverse calamiteiten.

Wij zorgen ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond naar wens van de klant!

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk

Wat zeggen onze partners?

 • Global M Lights heeft onze voltallige feestverlichting overgenomen en tijdens de winter 2020/2021 opgehangen in ons uitgaansgebied. Originele ideeën orde voet van paalverlichtingen te verzorgen leverden in prachtig resultaat op waar veel complimenten over zijn gegeven.
  De samenwerking verliep zeer soepel en er werd zeer snel gehandeld bij een storing. De relatie die pas in september 2020 ontstond zullen wij dan ook met plezier voortzetten.

  R.F. Domhof
  BIZ vereniging Uitgaansgebied Leidsebuurt, Amsterdam
 • Wij werken al jaren in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk met veel plezier en tevredenheid samen met Global M Lights.

  Rob Luiendijk
  Voorzitter
 • Zeer snelle en accurate service. En afspraak is afspraak bij hun. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

  Arnold van den Berg
  Biz Hillgersberg
 • Mooie verlichting is overal te koop, goede service niet. Wij zijn heel tevreden over de no nonsens mentaliteit van Global M Lights. In oplossingen denken en snel schakelen kenmerken Marco en zijn team.

  Jannet
  Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg
 • Iedere kerst kunnen wij weer rekenen op Global M Lights. Het fijne van de service is dat ze meedenken om iedere keer weer een uniek concept te bedenken voor onze verlichting. Wij zijn dan ook altijd blij met het resultaat en natuurlijk ook met de leuke reacties van onze winkelbezoekers.

  Henk Verstappen
  Hornbach.

Projecten & Partners

In ons bestaan van ruim 30 jaar hebben wij veel klanten mogen helpen met onze dienstverlening en het leveren van onze producten. Wij zijn trots dat we veel structurele samenwerkingen hebben met diverse partners

Mogen wij binnenkort ook met u samenwerken?