LED verlichting buiten

LED verlichting voor buiten

Op zoek naar sfeervolle en duurzame verlichting voor buiten? Kies dan voor LED verlichting. Bij Global M Lights zijn we specialist in LED buitenverlichting en bieden we de beste kwaliteit. Zo heeft u lang plezier van onze sprankelende LED buitenverlichting.

LED verlichting is beter voor het milieu, heeft een lange levensduur en wordt niet warm. Hierdoor is het ideaal als buitenverlichting. Bij Global M Lights hebben we een uitgebreid assortiment aan LED verlichting voor buiten. Maar we kunnen ook verlichting op maat voor u maken. Daarnaast zijn we ook specialist in boomverlichting en professionele kerstverlichting

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Buiten LED verlichting

Wilt u uw straten, winkel, tuin of andere buitenterreinen verlichten? Met onze LED verlichting krijgt u gegarandeerd een sfeervol en sprankelend effect. Onze LED verlichting is bovendien van hoge kwaliteit waardoor u de mooiste verlichting krijgt en er lang van kunt genieten.

We hebben in onze showroom ruim 50.000 verlichtingen en ornamenten waarmee we uw straten, winkels en pleinen een prachtige uitstraling kunnen geven. Heeft u een eigen idee of bent u specifiek op zoek naar een ontwerp? Wij maken ook verlichting op maat. Onze ontwerpers gaan met uw wensen aan de slag om een passend verlichtingsconcept te maken.

Wilt u meer informatie over onze LED verlichting voor buiten en de maatwerk mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag met vrijblijvend advies!

LED Buitenverlichting
LED Buitenverlichting
LED Buitenverlichting
LED verlichting buiten

Muur LED verlichting buiten

Buiten LED verlichting is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren of witte verlichting, ornamenten of slingers en boomverlichting of muurverlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze ontwerpers zorgen voor een passend verlichtingsconcept.

Naast de ornamenten en boomverlichting is muurverlichting voor buiten ook een prachtige optie. Het creëert sfeer en een echt wauw-effect. Onze specialisten bij Global M Lights zijn echte professionals en hebben veel ervaring met muurverlichting. Zo kunnen ze muren van grote panden omtoveren tot een waar spektakel. 

Ook voor gevel verlichting bent u bij Global M Lights aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden waarmee we uw pand gezellig kunnen verlichten.

GlobalMLights led buitenverlichting

LED buitenverlichting huren

Wanneer u bij ons LED verlichting wilt huren kunt u rekenen op full-service. Dit houdt in dat we voor u de verlichting ontwerpen en monteren, het onderhoud bijhouden en ook de demontage voor u regelen. Indien u de verlichting tijdelijk wil opslaan, bijvoorbeeld als u kerstverlichting heeft, dan kunnen wij dit ook voor u doen.

U kunt de verlichting al vanaf één seizoen bij ons huren, maar dit kan uiteraard ook voor meerdere seizoenen. Hier maken we samen met u heldere afspraken over. We bieden ook de mogelijkheid voor lease(koop). Hierbij kunt u het aankoopbedrag verspreiden over 3 tot 5 jaar.

Meer weten over de huur en lease mogelijkheden van onze LED buitenverlichting? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin zijn we altijd transparant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk Verlichting naar Wens

  • Grote voorraad & assortiment
  • Eigen ontwerpstudio & designers
  • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

  • Montage & Demontage
  • Opslag & Onderhoud
  • Servicecontract mogelijk