LED Verlichting Kantoor

Energiebesparende LED verlichting kantoor

Is uw kantoorverlichting aan vervanging toe? Slechte verlichting kan nadelige effecten hebben op de productiviteit van uw werknemers. Een werkplek mag niet te donker, maar ook zeker niet te licht zijn. Ieder kantoor is anders en vereist een andere aanpak. Welke soort verlichting nodig is hangt af van de grootte van het kantoorpand.

Met de juiste verlichting zorgt u voor ideale werkomstandigheden voor uw personeel. Een gebrek aan licht kan er namelijk voor zorgen dat er Melatonine aangemaakt wordt en werknemers sneller moe worden of zelfs een slecht humeur kunnen krijgen. Het is dus aan te raden om goed te investeren in goede verlichting op de werkplekken. Ook leveren wij geregeld #LED verlichting voor evenementen

In de ‘Europese richtlijn energieprestatie gebouwen’ (EPBD) staat dat de Europese Unie LED verlichting gaat verplichten. Dus waarom niet direct overstappen bij het aanschaffen van nieuwe verlichting voor uw kantoor? Denk bij elke ruimte goed na over de lichtkleur, lichtsterkte en het soort lamp. Wij kunnen u uitstekend helpen bij het maken van het lichtplan. 

Waarom kiezen voor Global M Lights voor uw nieuwe kantoorverlichting?

 • 30 jaar ervaring;
 • Grote voorraad;
 • Groot assortiment;
 • Snelle en zelfs last-minute levering;
 • Eigen professioneel montageteam;
 • Maatwerk verlichting;
 • De beste service.

Naast kantoorverlichting kunt u bij ons terecht voor onder andere buitenverlichting, kerstverlichting en feestverlichting. Bekijk de diensten pagina op onze website voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

De voordelen van LED kantoorverlichting

Ten opzichte van traditionele kantoor verlichting, zoals TL buizen, is LED verlichting bijzonder energiebesparend. Hierdoor draagt u bij aan een beter milieu. U hoeft LED verlichting vanwege de lange levensduur amper te vervangen en u kunt tegelijkertijd besparen op de onderhoudskosten.

Alle voordelen van onze LED kantoorverlichting op een rijtje: 

 • Bespaar op uw energierekening

LED lampen zijn veel energiezuiniger en kostenefficiënter dan traditionele lampen. U kunt tot wel 60% van de energiekosten besparen. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten en schoonmaakkosten.

 • Verbeter de werkomstandigheden voor uw personeel 

Met LED kantoorverlichting verhoogt u de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Het licht wordt beter verspreid en dat resulteert in minder belasting voor de ogen.

 • Creëer een aangename sfeer 

Door het visuele comfort wordt de sfeer tussen medewerkers, bezoekers, klanten en/of patiënten automatisch een stuk beter. 

Vroeger waren LED lampen alleen in koud wit licht te verkrijgen, maar tegenwoordig zijn LED lampen ook in warm wit of gekleurd licht beschikbaar. Dit is dan ook de reden dat de lampen steeds populairder worden. LED verlichting is bovendien dimbaar en bevat geen schadelijke stoffen.

Globalmlights Projecten Kantoorverlichting
Globalmlights Projecten Kantoorverlichting
GlobalMLights Projecten Kantoorverlichting
globalmlights-projecten-kantoorverlichting-4

LED verlichting kantoorverlichting: kleurtemperatuur

Vaak wordt de kleurtemperatuur van LED verlichting aangegeven in Kelvin. Deze schaal is vernoemd naar de fysicus William Thomson, ook wel Lord Kelvin genoemd. Des te lager het aantal Kelvin, des te “warmer” en geler het licht is. Des te hoger het aantal Kelvin, des te “kouder” en witter het licht is. 

De Kelvin waarde voor warm wit licht is 2.700k en voor koud wit licht is dit 6.500k. Om een beter beeld te geven: 1.000k is te vergelijken met de warmte van kaarslicht en 10.000k staat gelijk aan fel zonlicht. Het is dus per ruimte van belang om goed te kijken wat voor soort licht er precies nodig is. Een kleurtemperatuur van 3.000k is een goed uitgangspunt om ontspannen te kunnen werken. 

Warme ‘gele’ verlichting van 2.700k wordt gebruikt in bijvoorbeeld receptie- en relaxruimtes. Deze kleurtemperatuur zorgt voor een gezellige sfeer en is te vergelijken met de kleurtemperatuur van een gloeilamp. Heeft u neutraal witte verlichting nodig voor in de gang of vergaderruimte? Kies dan voor LED TL buizen of TL armatuur van 4.000k.

globalmlights-projecten-kantoorverlichting-8

Kantoor verlichting LED

Wanneer u interesse heeft in nieuwe LED kantoorverlichting kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons natuurlijk bellen of langskomen in de winkel. Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact op. 

Vervolgens komen wij vrijblijvend langs om u te informeren over onze producten en diensten. Wij zullen uw wensen inventariseren en eventueel kunnen wij direct starten met het opstellen van een lichtplan. Deze ideeën zullen wij uitgewerkt aan u presenteren. U beslist over het gehele proces!

Op korte termijn zullen wij aan de slag gaan met de volledige montage. Wanneer u gebruik maakt van ons servicecontract zullen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat de verlichting goed onderhouden wordt. Vindt u het lastig om zelf te bepalen welk licht geschikt is voor de verschillende ruimtes binnen uw kantoorpand? Met onze jarenlange ervaring met verlichting kunnen wij u uitstekend adviseren. Vraag direct een offerte aan. Deze is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Maatwerk Verlichting naar Wens

 • Grote voorraad & assortiment
 • Eigen ontwerpstudio & designers
 • Samenwerking Twinkly PRO

Full Service Partner

 • Montage & Demontage
 • Opslag & Onderhoud
 • Servicecontract mogelijk